Menú d'empresa 4

 
Aperitiu
  • Carpaccio de bou amb encenalls de parmesano i focaccia italiana
  • Amanida mezclum de salmó amb vinagreta de caviar i selecció de fruita seca
  • Torradita de payés amb anxoves de “l’escala”
  • Carpaccio de bacallà fumat sobre mantell de ralladura de tomàquet natural
  • Musclos a la marinera
  • Sevillans a l'andalusa
  • Croquetes de l'àvia
  • Cazuelita mixta de choricitos i morcillitas al vi blanc

Segon plat
  • Llom de bacallà a la mel amb ceba confitada
  • Confiti d'Ànec amb prunes a la reducció de Pedro Jiménez
  • Rellom de vedella a la crema d'anxoves amb patata violeta
  • Entrecot de vedella a la planxa amb xampinyons frescos i milhojas de patata

Postres
  • Postres incloses

Begudes
  • Aigua
  • Rioja vedat criança del 2010 (1 per 4 persones) o refrescs

Preu: 38 €
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...