Menú d'empresa 3

 
Primer Plat
  • Amanida mezclum de salmó amb vinagreta de caviar i selecció de fruita seca
  • Amanida d'espinac fresc amb rulo de formatge de cabra, fruita seca i mànec
  • Carpaccio de bou amb encenalls de parmesano i focaccia italiana
  • Revoltillo de bolets, gambes i gulas sobre pa torrat
  • Torrada de salmó fumat i anxoves de “l’escala”

Segon plat
  • Entrecot de vedella a la planxa amb xampinyons frescos i milhojas de patata
  • Confit d'ànec a la reducció de Pedro Jiménez
  • Secret ibèric a la graella amb espàrrecs trigueros
  • Llom de bacallà a la crema d'alls tendres
  • Sèpia a la planxa amb picada d'all i julivert i amanida mezclum
  • Salmó a la planxa amb ceba caramelizada

Postres
  • Postres
  • Cafè
Begudes
  • Vi
  • Sagnia (1 per 4 persones) o refrescs

Preu: 27 €
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...