Menú d'empresa 3

 
Primer Plat
  • Amanida mezclum de salmó amb vinagreta de caviar i selecció de fruita seca
  • Amanida d'espinac fresc amb rulo de formatge de cabra, fruita seca i mango
  • Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà i focaccia italiana
  • Revoltillo de bolets, gambes i goles sobre pa torrat
  • Torrada de salmó fumat i anxoves de “l’escala”

Segon plat
  • Entrecot de vedella a la planxa amb xampinyons frescos i milfulls de patata
  • Confit d'ànec a la reducció de Pedro Jiménez
  • Secret ibèric a la graella amb espàrrecs bladers
  • Llom de bacallà a la crema d'alls tendres
  • Sépia a la planxa amb picada d'all i julivert i amanida mezclum
  • Salmó a la planxa amb ceba caramel·litzada

Postres
  • Postres
  • Cafè
Begudes
  • Vi
  • Sagnia (1 per 4 persones) o refrescos

Preu: 27 €
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...