Receptes

 
En aquesta secció, es poden incloure les receptes del restaurant. Es podran crear amb estils visibles en l'editor de text. El contingut és simplement orientatiu, exemples de la pàgina web www.divinacocina.es.

Medallons de rap al Jerez

Aquesta recepta de Medallons de Rap al Jerez es prepara en pocs minuts. Un plat casolà i senzill, però de luxe si comptes amb un bon rap fresc.

La recepta és fantàstica perquè respecta al màxim el producte, el sabor i la frescor del peix es realcen amb molt pocs ingredients ben combinats.

Verdures salteadas a l'estil Thai

La proporció i composició d'ingredients dependrà dels teus gustos, però és convenient que totes les verdures tinguin el mateix temps de cocció.

El wok és el recipient més adequat per preparar unes verdures salteadas, però igualment pots usar una paella antiadherente. Aquí tens molts consells sobre l'ús del wok.

Cua de Vedella guisat en caldereta

Aquesta recepta de cua de vedella guisat en caldereta és molt senzilla i solament té un secret: que la carn sigui tendra i de bona qualitat. 

El guisat clàssic es preparava amb cua de toro, però avui és molt més senzill trobar cues de vedella al mercat. A més, la carn és una mica més tendra que l'en cas del toro o el bou.

Mandonguilles a la jardinera

Aquesta recepta de mandonguilles a la jardinera és un clàssic de la millor cuina casolana tradicional. Carn i verdures en un gran plat molt complet.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...